Wie is de vader van het jaar?

ParentingDoneRight is op zoek naar uitzonderlijke vaders uit het hele land die er alles aan doen om zijn kinderen en gemeenschap te ondersteunen.

Maar we kunnen deze mannen niet alleen vinden. Daarom vragen we jou, onze lezers en de partners, kinderen en vrienden van onze lezers om de mannen te nomineren die volgens jou ‘Vader van het Jaar’ van ParentingDoneRight te zijn. We zullen je inzendingen lezen en bekijken en iedere maand de geselecteerde genomineerden uitlichten. Aan het eind van het jaar selecteren we een winnaar en die krijgt de titel ‘Vader van het jaar’.

Wat maakt een “Vader van het Jaar”? Hard werken. Nomineer een vader die drie banen heeft om ervoor te zorgen dat zijn kinderen de kans krijgen zich te ontwikkelen. Nomineer een vader die duizenden anderen helpt via een goed doel. Nomineer een vader die zijn kinderen onvermoeibaar ondersteunt. We willen de meedogenloze goede mannen in je leven in het zonnetje zetten. Vertel ons wie hij is.

Stuur je verhalen over zijn vriendelijkheid en vrijgevigheid naar redactie@parentingdoneright.nl met de naam van de man die je nomineert in de onderwerpregel.

Parenting Done Right