Het Ultieme Vader en Zoon Zwembroeken overzicht

2 minuten leestijd

Vanaf de dag dat je zoon is geboren begint hij steeds meer en meer op je te lijken. Niet voor elke dag, maar met deze Vader/Zoon Zwembroek komen jullie beiden geweldig voor de dag! Leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag of om kado te krijgen voor vaderdag.

Vader Zoon Zwembroek

Vader zoon zwembroek

Super stoer en ideaal om elkaar makkelijk te kunnen vinden op het drukke strand of in het zwembad. Matchende zwembroeken. Je hebt oa. wijde zwembroeken, lange zwembroeken en strakke zwemshorts in Vader Zoon combinaties. Doe als Levchenko!

Merken

Welke merken vader zoon zwembroeken zijn er?

Calvin Klein zwembroek vader zoon

Calvin Klein

vader zoon zwembroek Bjorn borg

Bjorn Borg

zwembroek tommy hilfiger

Tommy Hilfiger

Bij welke winkels vind je vader zoon zwembroeken?

Je kunt Vader Zoon Zwembroeken vinden bij oa.

Zwembroeken.nl – Bij zwembroeken.nl hebben ze alle  zwembroeken die zowel in grote als in kindermaten verkrijgbaar zijn verzameld op 1 pagina. lekker makkelijk! 

Ramatuelle.eu – uitgebreid assortiment Vader Zoon Zwembroeken in gave designs die je nog niet overal tegenkomt. Een aanrader! 

Zwemeiland.nl – Speciale pagina met alle vader en zoon zwembroeken overzichtelijk naast elkaar.

Hema.nl – Even zelf zoeken naar de juiste maten, maar vaak zijn de zwembroeken voor jongens ook in heren-maat verkrijgbaar

Wefashion.nl – Mini Me pagina met een klein aantal vader zoon zwembroeken

Bol.com – Even zoeken, maar bol.com heeft een uitgebreid assortiment zwembroeken voor vader/zoon.  

van de volgende merken zijn er zwembroeken gemaakt in zowel kinder- als herenmaten

Shiwi – De Shiwi zwembroek voor vader-zoon is een hele leuke combinatie als paps en de kleine samen op het strand of bij het zwembad zijn. Dezelfde Shiwi zwembroeken zijn er namelijk meestal voor zowel jongens als heren, waardoor ze lekker matchend te water kunnen.

Hema – HEMA houdt van het dagelijks leven. We leven het dagelijkse allemaal. We werken, eten, zappen en slapen.

Ramatuelle – Welke zoon vind het niet stoer om met dezelfde zwembroek als zijn vader te pronken? En welke vader is er nou niet trots op zijn zoon, naast hem, in dezelfde short? Deze bijzondere band tussen vader en zoon kun je benadrukken met onze matching zwembroeken.  De vader en zoon collectie zwembroeken is met zorg geselecteerd voor een perfecte look. Vader en zoon zullen gegarandeerd gespot worden op zowel het strand als bij zwembad. 

En ben je je vader kwijt? tja dan is ie natuurlijk ook heel snel te herkennen en terug te vinden met de zelfde zwembroek aan!

Twining – Twinning = winning! Wat is er nou leuker dan matchende outfits dragen met je zoon? 

Bjorn Borg 

Tommy Hilfiger  

Calvin Klein 

Muchachamalo  

Brunotti 

Snapper Rock 

4.8/5 - (6 stemmen)
Parenting Done Right