fbpx

Babyfoons

Voor een goede nachtrust

Luvion is de eerste fabrikant die in 2005 de babyfoon met camera op de markt bracht. Deze Luvion babyfoon werd zo goed ontvangen door ouders dat de babyfoon fabrikant besloot meerdere modellen met camera te ontwikkelen. Zo was er bijvoorbeeld vraag vanuit ouders naar een bestuurbare camera of een babyfoon met opname functie. Inmiddels worden de Luvion producten in meer dan 25 landen wereldwijd verkocht.

De Philips AVENT babyfoons zijn degelijke en betrouwbare Nederlandse babyfoons. Philips innoveert continu en hierdoor zijn de babyfoons van de nieuwste extra’s voorzien waar je als jonge ouder echt iets aan hebt. Alle babyfoons behoren tot de AVENT-categorie. Philips AVENT ontwerpt en produceert sinds 1984 producten die door de natuur geïnspireerd zijn en ontwikkeld zijn op basis van uitgebreide onderzoeken en klinische tests.

Alecto is net als Philips en Luvion een Nederlands bedrijf, waardoor je verzekerd bent van een kwaliteitsproduct en garantie. De Alecto babyfoon behoort tot de best geteste en meest verkochte babyfoon van Nederland.

Luvion Essential

€135
babyfoon voor vaders

Al jaren de best verkochte beeldbabyfoon

Philips Avent

€86
Babyfoon voor vaders

Met betrouwbare en veilige privé-verbinding

Alecto DVM 200

€169
Babyfoon vor vaders

Beste koop consumentenbond december 2019!

Uitstekende prestaties

Groot pluspunt van de Alecto DVM 200 is dat hij op afstand te draaien is en een groot scherm heeft van maar liefst 11 cm. 

Extra's

Kamerthermometer, nachtzicht, slaapliedjes en terugspreekfunctie,

Uitbreidbaar

Je kunt totaal 4 camera’s aansluiten. Groot voordeel hierbij is dat de babyfoon een splitscreen heeft. Zo zijn alle camerabeelden op 1 scherm te zien.

Onze partner

Wij zoeken onze producten altijd uit in samenwerking met de echte experts
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met
bestekeuzebabyfoon.nl

Logo bestekeuzebabyfoon.nl
Parenting Done Right