fbpx

Autostoelen

Voor een veilige autorit

Maxi-Cosi is het bekendste merk als het gaat om autostoeltjes. Al in 1984 introduceerde Maxi-Cosi het eerste autostoeltje speciaal voor baby’s. Zelfs de de wet- en regelgeving werd aangepast op de komst van ‘de Maxi-Cosi’. Door de jaren heen heeft Maxi-Cosi tientallen autostoeltjes op de markt gebracht.

Begin 2014 ging het Duitse CYBEX samen met Goodbaby Inernational Holdings Limited, een wereldwijd toonaangevend bedrijf voor duurzame kinderproducten, met het hoofdkantoor in China. Met een indrukwekkende geschiedenis van meer dan 25 jaar research en development, ontwerp en testen, met eigen productiefaciliteiten, zet Goodbaby de wereldwijde standaard neer als het gaat om veiligheid, innovatie, ontwerp en productie.

Al jaren is dit merk de trendsetter op het gebied van veilige autostoeltjes. Meerdere uitvindingen van Britax Römer beïnvloeden de hele markt. Vaak genoeg leidden deze zelfs tot nieuwe regelgeving binnen de branche. Een voorbeeld is Isofix, een systeem waarmee je autostoeltjes in de auto installeert. Britax Römer bedacht dit systeem samen met VW. Inmiddels is Isofix internationaal de norm voor de installatie van autostoeltjes.

Maxi-Cosi Axxis

€459
maxi-cosi axxis autostoel vaders

De best verkochte draaibare autostoel

Cybex Scuderia

€549
autostoel vaders

Cybex meets Ferrari design.. nice!

Britax Römer Storm Grey

€519
romer autostoel vaders

Lichte en extra veilige autostoel

Achteruitkijken

Achterwaarts is het veiligst.

Welke groep

bekijk hieronder het overzicht en bepaal welke 'groep' autostoel je wilt

Isofix

Check voor aanschaf of je isofix in je auto hebt

Onze partner

Wij zoeken onze producten altijd uit in samenwerking met de echte experts
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met
bestekeuze-autostoel.nl

Parenting Done Right