Top 100 Nederlandse websites voor mannen

20 minuten leestijd
Dankzij het grote internet zijn de tools en adviezen die je nodig hebt om je uiterlijk, stijl, gezondheid, opleiding, financiële status of technische vaardigheden te verbeteren slechts een klik verwijderd. Er zijn honderden – zo niet duizenden – websites en blogs gewijd aan het helpen van mannen om hun leven te verbeteren. Maar die ene interessante site (terug) vinden, kan soms een eeuwigheid duren.

Daarom hebben we een lijst samengesteld met de meest geweldige blogs voor mannen – 100 om precies te zijn. 

Bookmark deze lijst en je zit nooit meer verlegen om iets interessants op het web te vinden. Benieuwd welke sites onze top 100 haalden? Scroll naar beneden om de volledige lijst te bekijken!
 
Behoor jij tot de uitverkoren topsites voor mannen? Geweldig – Gebruik onze badge om te pronken – Klik met de rechtermuisknop en sla de onderstaande afbeelding op.
top 100 blogs voor mannen badge
Hoe onze lijst met de top 100 blogs voor mannen te lezen
We hebben de lijst onderverdeeld in 17 categorieën om het nog gemakkelijker te maken om de blogs te vinden die je zoekt:

Table of Contents

Top mannen sites - algemeen

man man logo

MAN MAN

 
MAN MAN is een populaire Nederlandse lifestyle blog voor mannen. Het is een
one-stop-shop voor mannen die op zoek zijn naar informatie en inspiratie op het
gebied van mode, reizen, auto’s, gadgets, gezondheid en nog veel meer. Het blog
is opgericht door twee vrienden die een passie delen voor alles wat mannen

interesseert.

Manners logo

Manners

 
Manners is een stijlvolle en informatief blog voor mannen. De blog richt zich op
trends op het gebied van mode, lifestyle, auto’s, reizen en gadgets. Het is een

bron van inspiratie voor mannen die op zoek zijn naar nieuwe ideeën en tips.

jfk logo

JFK – for great men

JFK is een bekend Nederlandse mannenblog die zich richt op stijl en luxe. De blog
biedt inspiratie en informatie op het gebied van mode, auto’s, horloges, reizen
en nog veel meer. JFK is een must-read voor mannen die van luxe en
exclusiviteit houden.

Dailybase

Dailybase is de ultieme site voor mannen vanwege de perfecte mix van onderwerpen die ons boeien. Van sport, technologie en auto’s tot entertainment, lifestyle, humor én vrouwen. De site biedt dagelijkse updates, interessante artikelen en boeiende video’s. Het is een one-stop bestemming voor mannen die op de hoogte willen blijven en geïnspireerd willen worden.
fhm logo

FHM

FHM is een Nederlandse lifestyle blog voor mannen. De blog richt zich op
entertainment, sport, mode, auto’s, gadgets en nog veel meer. FHM is een
populaire bron van informatie en inspiratie voor mannen.
business insider logo

Business Insider

Business Insider is een toonaangevende website voor zakelijk nieuws en analyse. De
website richt zich op de laatste ontwikkelingen op het gebied van economie,
technologie en politiek. Het is een bron van informatie voor mannen die
geïnteresseerd zijn in de zakenwereld.
quote logo

Quote 

Quote is een Nederlandse website die zich richt op rijkdom en luxe. De website biedt
nieuws en achtergrondinformatie over succesvolle ondernemers, bekende
Nederlanders en hun levensstijl. Quote is een bron van inspiratie voor mannen die
dromen van rijkdom en luxe.
autoblog logo

Autoblog

Autoblog is een populaire Nederlandse website voor autoliefhebbers. De website biedt
nieuws, reviews en achtergrondinformatie over de nieuwste auto’s en trends op
het gebied van auto’s. Autoblog is een must-read voor mannen die geïnteresseerd
zijn in de autowereld.
logo stylecowboys

Stylecowboys

Stylecowboys is een Nederlandse blog voor mannen die geïnteresseerd zijn in mode en
lifestyle. De blog biedt informatie en inspiratie op het gebied van fashion,
gadgets, reizen en nog veel meer. Stylecowboys is een must-read voor mannen die
op zoek zijn naar nieuwe trends en stijlen.
logo dutch cowboys top nl websites

Dutch Cowboys

Dutch Cowboys is de broer van StyleCowboys en is een Nederlandse blog dat nieuws, trends en achtergronden op het gebied van technologie, creativiteit, marketing en media dekt. De site is gericht op een breed publiek en biedt dagelijks artikelen, reviews en interviews over diverse onderwerpen binnen deze vakgebieden. 
the-dad logo

The Dad

The Dad is een Nederlands blog voor vaders. Het is een bron van informatie en
inspiratie voor jonge vaders die op zoek zijn naar tips en advies over het
ouderschap. Het blog richt zich op een breed scala aan onderwerpen, zoals
gezondheid, opvoeding en reizen met kinderen.

Vaderschap blogs

vadermagazine_logo

Vadermagazine

Vadermagazine is een online magazine speciaal voor vaders. Het magazine biedt informatie en inspiratie voor vaders over allerlei onderwerpen, van opvoeding en gezondheid tot werk en lifestyle. Met artikelen geschreven door experts en ervaren vaders, biedt Vadermagazine waardevolle informatie voor jonge vaders.
Papablogger logo

Papablogger

Papablogger is een blog die gerund wordt door vader Rob van Laere. Deze blogger uit Breda deelt persoonlijke verhalen over het vaderschap, tips en tricks voor vaders en reviews van verschillende producten. Met zijn eerlijke en open schrijfstijl biedt Rob herkenbaarheid en inspiratie voor jonge vaders.

dadventures

Dadventures

Dadventures is een blog die gericht is op de avonturen (en het gebrek eraan) van het vaderschap. Vooral de activiteiten die Bart onderneemt met zijn 3 kinderen zijn leuk om te lezen. Dadventures biedt inspiratie en tips voor vaders die op zoek zijn naar nieuwe avonturen met hun kinderen. 
trotse vaders logo

Trotsevaders

Trotsevaders is een blog die zich richt op vaders en hun kinderen. De blog biedt informatie en inspiratie voor vaders over onderwerpen als opvoeding, gezondheid en lifestyle. Met artikelen geschreven door ervaren vaders en experts, biedt Trotsevaders waardevolle informatie en praktische tips voor jonge vaders.
Papa’s wereld
Papa’s wereld is een blog die gestart is door vader en blogger Maarten Fest. Alle facetten die horen bij het papa zijn worden behandeld door het team van bloggers. De gelukkige momenten, de frustraties, de verrassingen, de teleurstellingen, de mooiste momenten die je nooit meer wilt vergeten. Ze zullen allemaal voorbijkomen op Papa’s wereld.
praktijkvader-logo

Praktijkvader
Praktijkvader is een blog opgericht door Jeroen de Jong. Hij schrijft over zijn leven als jonge vader en deelt zijn ervaringen en tips. Daarnaast organiseert hij ook workshops en events voor jonge vaders.

logo vaderklap

Vaderklap

Inspireren van vaders om het goed te doen, dat was basis van het ontstaan van het Belgische Vaderklap. Intussen groeide Vaderklap uit tot een hechte groep vaders die samen willen inspireren, motiveren en ontdekken hoe vader te zijn in deze 21e eeuw. Begonnen als een blog met verhalen van twee vaders, zijn er intussen heel wat nieuwe schrijvende vaders bijgekomen.  

VaderVisie

VaderVisie is een blog opgericht door Patrick Timmermans. Hij schrijft over zijn ervaringen als vader en deelt tips en informatie over het vaderschap. Met zijn coaching, tips en persoonlijke verhalen biedt Vadervisie.nl een bron van informatie en advies om vaders te helpen groeien, betrokken te zijn en een positieve impact te hebben op het leven van hun kinderen.

Mode en Stijl

magnify logo

Manify – Online Lifestyle Magazine

Manify is een populaire website voor mannen die zich richt op mode, lifestyle en gadgets. Het is een online magazine dat dagelijks nieuwe artikelen plaatst over onderwerpen die mannen interessant vinden. Zo vind je er bijvoorbeeld tips over hoe je de perfecte outfit samenstelt en welke accessoires je daarbij kunt dragen. Ook worden er regelmatig reviews geplaatst van nieuwe kledingmerken en -collecties.

logo suitable
Suitableshop
 
Suitableshop is een webshop voor herenkleding, maar heeft daarnaast ook een blog waarop regelmatig artikelen worden geplaatst over mode en stijl. Zo vind je er onder andere tips over hoe je een colbert combineert met een chino en welke accessoires je daarbij kunt dragen. Ook worden er regelmatig nieuwe collecties gepresenteerd.
manly logo
Manly – Lifestyle inspiratie voor mannen
 
Met mooie en inspirerende content bereikt Manly maandelijks miljoenen lezers. Van style-tips, geld en carrière, mooie huizen, film en serie tot de beste hotspots. Manly informeert over alle belangrijke topics binnen de mannelijke lifestyle.

Fitness en Gezondheid

mens health logo
Men’s Health

Men’s Health is een populaire blog die zich richt op gezondheid, fitness, voeding en lifestyle. De website biedt een scala aan artikelen, video’s en podcasts die mannen kunnen helpen om hun fitness- en gezondheidsdoelen te bereiken. Van trainingsschema’s tot recepten en advies van experts, Men’s Health NL heeft alles wat mannen nodig hebben om fit en gezond te blijven.
fit logo
FIT.nl
FIT.nl is een Nederlandse blog dat zich richt op fitness en gezondheid. Het blog biedt artikelen en video’s over training, voeding, lifestyle en gezondheid, evenals tips en advies van experts. FIT.nl is een geweldige bron voor mannen die op zoek zijn naar een gezonde levensstijl en een fit lichaam.
drogespieren logo
Drogespieren – Fit, Strak én Gezond!
 
Drogespieren is een populaire Nederlandse blog die zich richt op gezondheid, fitness en voeding. De blog biedt een breed scala aan artikelen over training, voeding, supplementen en gezondheid, evenals recepten en tips voor een gezonde levensstijl. Drogespieren.nl is een mooie site voor mannen die op zoek zijn naar advies en tips over hoe ze hun fitness- en gezondheidsdoelen kunnen bereiken.
voeding en fitness logo
Voeding-en-fitness
 
Voeding-en-fitness is een Nederlands blog dat zich richt op fitness, voeding en lifestyle. Marvin biedt artikelen over training, voeding, supplementen en lifestyle, evenals tips en advies van experts. Voeding-en-fitness.nl is een geweldige bron voor voeding en fitness tips.

Technologie

logo tweaks
Tweakers 
 
Tweakers is dé autoriteit op het gebied van technologie in Nederland. Het platform heeft een groot forum waar tech-liefhebbers elkaar kunnen helpen en discussiëren over alle technologische ontwikkelingen. Naast het forum publiceert Tweakers ook nieuws, reviews en achtergrondartikelen.
bright logo
Bright
Bright is een online magazine dat zich richt op technologie, innovatie en design en inmiddels onderdeel van RTL Z. Het magazine publiceert artikelen over de nieuwste gadgets, slimme oplossingen en futuristische ontwikkelingen. Naast artikelen brengt Bright ook video’s en podcasts uit. en.. sinds kort is bright weer te vinden op bright.nl!
hardware.info logo
Hardware.info

Hardware.info richt zich voornamelijk op hardware en computeronderdelen. Op de website vind je uitgebreide reviews, benchmarks en nieuws over de nieuwste producten op het gebied van computerhardware. Daarnaast heeft de website een uitgebreid forum waar tech-liefhebbers elkaar kunnen helpen en adviseren.
numrush logo
Numrush

Numrush brengt dagelijks het laatste nieuws op het gebied van technologie, innovatie en gadgets. De website is opgericht in 2013 en heeft sindsdien een grote schare volgers opgebouwd. Naast nieuwsartikelen publiceert Numrush ook achtergrondverhalen en analyses.
techpulse logo
Techpulse

Techpulse richt zich op tech-liefhebbers en geeks. Op de website vind je nieuws over de nieuwste gadgets, smartphones, software en games. Daarnaast publiceert Techpulse ook reviews en achtergrondverhalen.

Sport

runners world logo
Runner’s World – Liefde voor lopen
 
Hardlopen is een populaire sport onder mannen en Runner’s World is de perfecte blog om hiermee te beginnen. De blog biedt artikelen over trainingsschema’s, voeding en uitrusting, evenals interviews met professionele hardlopers en inspirerende verhalen van gewone hardlopers.
voetbalzone logo
Voetbalzone – meepraten over voetbal

Voetbal is de meest populaire sport in Nederland en Voetbalzone is de blog voor voetbalfans. Hier vind je nieuws, artikelen en analyses over voetbalwedstrijden en spelers. Je kunt ook discussiëren met mede-voetbalfans over je favoriete team of speler.
golf.nl logo

Golf.nl

Golf is een sport die steeds populairder wordt onder mannen. Golf.nl biedt artikelen over de regels en technieken van golf, evenals nieuws over golfwedstrijden en interviews met professionele golfers.

fiets.nl logo

Fiets.nl

Fietsen is een geweldige manier om fit te blijven en Nederland is een echt fietsland. Fiets.nl biedt artikelen over wielrennen, mountainbiken en fietsen in het algemeen. Je vindt hier alles van trainingsschema’s tot reviews van fietsen en fietsaccessoires.

 
sportnieuws logo

Sportnieuws.nl

Sportnieuws.nl is een allround sportblog met nieuws en artikelen over verschillende sporten, waaronder voetbal, tennis, basketbal en wielrennen. Hier kun je terecht voor de laatste sportnieuwtjes en achtergrondverhalen.

Film en TV

filmtotaal logo

FilmTotaal – Hét online Filmoverzicht 

Op FilmTotaal vind je het laatste nieuws over films, trailers, recensies en interviews. Ook kun je hier terecht voor box office-cijfers en filmgerelateerde evenementen.

moviescene logo

MovieScene

MovieScene biedt recensies, nieuws en interviews op het gebied van film en televisie. Het is een van de meest uitgebreide filmblogs van Nederland en heeft een grote community van filmliefhebbers.

cult corner logo

The Cult Corner

The Cult Corner richt zich op cultfilms en series en biedt naast recensies en nieuws ook interviews met acteurs, regisseurs en andere belangrijke personen in de filmwereld.

serietotaal logo

Serietotaal

Serietotaal is de Nederlandse versie van de populaire Amerikaanse site TV Guide. Hier vind je het laatste nieuws over tv-series, interviews met acteurs en recensies.

VeronicaSuperguide

VeronicaSuperguide biedt niet alleen informatie over films en tv-series, maar ook over streamingdiensten zoals Netflix, Videoland en Amazon Prime. Daarnaast kun je hier terecht voor recensies en nieuws over de nieuwste releases.

film vandaag logo

Filmvandaag

Op Filmvandaag vind je niet alleen het laatste filmnieuws, maar ook een handige agenda met alle bioscoopreleases van de week. Daarnaast kun je hier terecht voor recensies en trailers.

Muziek

logo festival fans
Festival Fans
 
Festival Fans is een Nederlandse blog die zich richt op festivalbezoekers. Hier vind je de nieuwste informatie over alle festivals in Nederland en daarbuiten, evenals interviews met artiesten en verslagen van festivalervaringen. Een must-see voor elke muziekliefhebber.
Festileaks – Ambassadeur van het Festivalgevoel
 
Festileaks is een van de grootste Nederlandse blogs over muziekfestivals. Hier vind je alle informatie over de grootste en kleinere festivals, waaronder interviews met artiesten, recensies van optredens en aankondigingen van nieuwe festivals. Een waardevolle bron voor de fanatieke festivalbezoeker.
soundflow logo
Soundflow
 
Soundflow is een muziekmagazine dat zich richt op hiphop, R&B, en elektronische muziek. Hier vind je de laatste nieuwtjes, interviews, en recensies van albums en concerten. Een must-read voor elke liefhebber van moderne muziek.
3voor12logo
3voor12
 
3voor12 is de muziekwebsite van de VPRO. Hier vind je het laatste nieuws, interviews, recensies, en verslagen van concerten. De website is gericht op alternatieve muziek en biedt een breed scala aan genres, van indie tot hiphop.
nth logo
Never Mind The Hype
 
Never Mind The Hype is een online magazine dat zich richt op alternatieve muziek. Hier vind je interviews, recensies, en nieuwsberichten over artiesten en bands uit binnen- en buitenland. Een waardevolle bron voor de liefhebber van rock, punk, en metal.
written in music logo
Written in Music
 
Written in Music is een online magazine dat zich richt op muzieknieuws, interviews, en
recensies van albums en concerten. De focus ligt op jazz, wereldmuziek en
klassieke muziek, maar ook andere genres komen aan bod. Een waardevolle bron
voor de muziekliefhebber die op zoek is naar iets nieuws.

Gaming

ign logo
IGN Benelux

IGN is een wereldwijd bekende game-website, maar heeft ook een Nederlandstalige variant genaamd IGN Benelux. Hier vind je het laatste nieuws, reviews en previews van de nieuwste games, consoles en accessoires. Daarnaast hebben ze ook een YouTube-kanaal waarop ze gameplay-video’s en interviews plaatsen.
PU logo
Power Unlimited
 
Power Unlimited is al sinds 1993 een begrip in de Nederlandse gamewereld. Het is een maandelijks tijdschrift dat vol staat met nieuws, reviews en achtergrondverhalen over games en gamingcultuur. Op hun website plaatsen ze dagelijks nieuwsberichten en hebben ze ook een YouTube-kanaal met gameplay-video’s en andere content.
game kings logo
Gamekings
 
Gamekings is een bekende naam in de Nederlandse game-industrie. Ze hebben een dagelijkse tv-show op Ziggo Sport en een YouTube-kanaal met veel verschillende soorten content, zoals reviews, discussies en reportages. Op hun website vind je daarnaast het laatste gamenieuws en achtergrondartikelen.
inside gamer logo
InsideGamer
 
InsideGamer is een Nederlandstalige game-website van uitgever Reshift. Hier vind je het laatste nieuws, reviews en previews van games en accessoires. Daarnaast hebben ze ook een actief forum waarop je met andere gamers kunt discussiëren.
gamer logo
Gamer.nl

Gamer.nl valt ook onder Reshift en is een toffe game-website die dagelijks nieuwsberichten, reviews en previews plaatst. Ze hebben een uitgebreide database met games en daarnaast hebben ze ook een eigen podcast.

budget gaming logo
Budgetgaming.nl

Budgetgaming.nl is een website die zich richt op goedkope games. Hier vind je dagelijks de beste aanbiedingen van games en accessoires. Daarnaast hebben ze ook een actief forum waarop je met andere gamers kunt discussiëren en je eigen aanbiedingen kunt plaatsen.
XGN.nl 
 
XGN.nl is een Nederlandse game-website waarop je dagelijks nieuwsberichten, reviews en previews van games en accessoires kunt vinden. Daarnaast hebben ze ook een actief forum waarop je met andere gamers kunt praten. Op hun YouTube-kanaal plaatsen ze gameplay-video’s en andere content.

Auto's

logo autorai
AutoRAI.nl – Auto, Lifestyle en Fun
AutoRAI.nl is een bekend platform dat al sinds 1899 bestaat en biedt dagelijks nieuws, reviews en video’s over auto’s. Het blog richt zich vooral op de Nederlandse
markt en biedt veel informatie over nieuwe modellen die in Nederland worden
gelanceerd.
driving dutchman logo
Driving-Dutchman.nl
 
Driving-Dutchman.nl is een blog dat zich richt op de passie voor auto’s en rijden. Het blog biedt onder andere reviews van nieuwe modellen, road trips, rij-impressies en meer.
Het is opgericht door een groep enthousiaste autoliefhebbers en richt zich op de Nederlandse markt.
autotrack logo
Autotrack.nl
 
Autotrack.nl is een platform waar je tweedehands auto’s kunt kopen en verkopen. Het blog biedt echter ook veel informatie over nieuwe modellen, nieuws uit de auto-industrie en reviews van auto’s. Het is een van de grootste platforms voor tweedehands auto’s in Nederland.
autoweek
AutoWeek.nl
 
AutoWeek.nl biedt dagelijks nieuws, reviews en video’s over auto’s. Het blog richt zich
vooral op de Nederlandse markt en biedt veel informatie over nieuwe modellen die in Nederland worden gelanceerd. Het is een van de oudste en meest bekende autoblogs van Nederland.
autovisie_logo
Autovisie.nl
 
Autovisie.nl is een bekend platform voor autoliefhebbers en biedt dagelijks nieuws, reviews en video’s over auto’s. Het blog richt zich vooral op de Nederlandse markt en
biedt veel informatie over nieuwe modellen die in Nederland worden gelanceerd.
Autovisie.nl is onderdeel van het bekende autoprogramma Autovisie op televisie.

Financien

Mr. FOB
Mr. FOB, oftewel ‘Financieel Onafhankelijk Blog’ is een blog dat zich richt op het behalen van financiële onafhankelijkheid en het vroegtijdig met pensioen gaan. Op deze blog vind je informatie over beleggen, sparen en andere manieren om je financiële doelen te behalen.
happy investors logo
The Happy Investors

The Happy Investors is een blog die zich richt op beleggen. Hier vind je informatie over verschillende beleggingsvormen en -strategieën en tips om meer rendement uit je beleggingen te halen.
logo portorenee
PorteRenee
PorteRenee is een blog dat zich richt op het besparen van geld en het behalen van financiële vrijheid. Op het blog van Renée Lamboo (v) vind je informatie over budgetteren, sparen en besparen op vaste lasten.
geld.nl logo
Geld.nl

Geld.nl is een blog die zich richt op financiën in het algemeen. Hier vind je informatie over verschillende financiële producten, zoals leningen, verzekeringen en hypotheken. Ook vind je hier handige tips om geld te besparen.
geldfit logo
Geldfit – grip op je geld
 
Geldfit.nl is dé plek waar je jouw financiële gezondheid een boost kunt geven! Dit geweldige platform biedt tools, tips en advies om grip te krijgen op je geldzaken. Van budgettering tot besparingen en van schuldbeheer tot financieel welzijn – Geldfit.nl staat klaar om je te helpen floreren op het gebied van geld.

Carriere en ondernemen

intermediar logo
Intermediair – het work-life platform voor hoogopgeleiden
 
Intermediair is een bekende naam op het gebied van carrière en werk. Hun blog biedt een schat aan informatie over onderwerpen als sollicitatiegesprekken, salarisonderhandelingen, loopbaanontwikkeling en meer. Ze bieden ook tips over het starten van een eigen bedrijf.
mtsprout logo
MT/Sprout
 
MT/Sprout richt zich specifiek op ondernemers. Hun blog biedt oa. praktische tips en advies over het starten en runnen van een eigen bedrijf. Ze bieden ook nieuws en achtergrondverhalen over trends en ontwikkelingen in de zakenwereld.
Frankwatching – Online tips, trends & tricks
 
Frankwatching is een veelzijdige blog die zich richt op marketing, communicatie en innovatie. Hun carrière-sectie biedt advies over solliciteren, netwerken, personal branding en meer. Ook bieden ze artikelen over ondernemerschap en het starten van een eigen bedrijf.
ik ga starten logo
Ikgastarten.nl
 
Ikgastarten.nl is een website ‘powered by Rabobank’ die zich specifiek richt op startende ondernemers. Hun blog biedt praktische tips en advies over het starten en runnen van een eigen bedrijf. Ze bieden ook een stappenplan voor het starten van een eigen bedrijf en tools en templates om je op weg te helpen.

Voeding en recepten

fitchef logo
FitChef
 
FitChef is een blog die zich richt op gezonde voeding en fitness voor mannen. Naast een
online programma met recepten en voedingsadvies bieden ze ook een fysiek
kookboek aan. Op de blog vind je veel informatie over voedingsstoffen en
gezonde ingrediënten en hoe je deze het beste kunt combineren in je maaltijden.
logo de hippe vegetariër
De Hippe Vegetariër
 
De Hippe Vegetariër is een blog die zich richt op vegetarische en veganistische
gerechten. Niet alleen geschikt voor vegetariërs, maar ook voor mannen die op
zoek zijn naar een gezonde en duurzame maaltijd. Op de blog vind je naast
recepten ook veel informatie over duurzaamheid en gezondheid.
lekker en simpel logo
Lekker en Simpel
 
Lekker en Simpel is een blog opgericht door Jorrit en Sofie, een stel dat dol is op
lekker eten en koken. Hun blog staat vol met simpele en makkelijke recepten die
binnen een handomdraai op tafel staan. Ideaal dus voor drukke vaders die na een
lange dag werken snel een lekkere maaltijd op tafel willen zetten.

Persoonlijke ontwikkeling

so chicken logo
SoChicken.nl
 
SoChicken.nl is een populaire blog van Jelle Hermus en richt zich op een breed publiek. Op deze blog kun je artikelen vinden over verschillende onderwerpen, zoals mindfulness, geluk en persoonlijke groei. Jelle heeft een toegankelijke schrijfstijl en weet ingewikkelde onderwerpen op een begrijpelijke manier uit te leggen.
meesterbrein logo
Meesterbrein
 
Deze was lastig te categoriseren, maar (nutteloze) feitjes leren valt wat ons betreft zeker onder persoonlijke ontwikkeling! 🙂 Op Meesterbrein.com vind je de leukste en meest interessante weetjes en feiten over o.a. dieren, planten, geschiedenis, natuurkunde, voedsel en meer. Ook vind je hier oplossingen voor andere problemen, moeilijke raadsels en wijze quotes.
jouwpersoonlijkegroei logo
Jouwpersoonlijkegroei
 
Jouwpersoonlijkegroei.nl is dé bron van inspiratie en begeleiding voor jouw persoonlijke ontwikkeling! Dit dynamische platform biedt een schat aan informatie, tools en trainingen om je te helpen groeien op alle gebieden van je leven – van zelfvertrouwen en mindfulness tot carrière en relaties. Ontdek jouw potentieel en word de beste versie van jezelf!

Wetenschap

scientias logo
Scientias.nl 

Scientias.nl is een Nederlandstalige website die zich richt op populairwetenschappelijke artikelen over uiteenlopende onderwerpen, zoals astronomie, biologie en psychologie. De website wordt gerund door een team van wetenschapsjournalisten en heeft als doel wetenschap toegankelijk te maken voor een breed publiek.
ntr logo
NTR Wetenschap
 
De NTR heeft ook een uitgebreide website waarop de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op wetenschappelijk gebied worden gedeeld. De focus ligt hierbij vooral op onderwerpen die relevant zijn voor ons dagelijks leven.
Eos wetenschap logo
EOS Wetenschap – Jouw dagelijkse dosis erg toegankelijke wetenschap en technologie
 
EOS Wetenschap is een Belgisch tijdschrift en website die zich richten op wetenschap, technologie, mens en maatschappij. Naast de laatste wetenschappelijke ontdekkingen vind je hier ook achtergrondartikelen en reportages over wetenschappers en hun werk.
de Volkskrant logo
De Volkskrant Wetenschap
 
De Volkskrant Wetenschap is de wetenschapssectie van de Volkskrant en biedt dagelijks nieuws en achtergrondartikelen over uiteenlopende onderwerpen. Van klimaatverandering tot neurowetenschappen, hier vind je het allemaal.
quest logo
Quest 
 
Quest is een tijdschrift en website die zich richten op wetenschap, technologie en geschiedenis. Naast artikelen over de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen vind je hier ook testjes en quizzen om je kennis te testen.

Humor

de speld logo
De Speld
 
De Speld is een online krant met satirische nieuwsartikelen. Met hun scherpe humor en cynische ondertoon weten ze de actualiteit op een grappige manier te belichten. De Speld is dan ook een populaire bron van vermaak voor velen.
retecool logo
Retecool 

Retecool is een blog over van alles en nog wat. Van politiek tot popcultuur en van actualiteiten tot muziek. Maar dan wel altijd met een humoristische twist. Leuk voor een breed publiek.

Bier

biernet logo
Biernet.nl
 
Biernet is een populaire Nederlandse website die zich richt op bier. Het biedt informatie over verschillende soorten bier, de geschiedenis ervan en waar je het kunt kopen. De website heeft ook een bierproeverij-sectie waar je je eigen bierproeverij kunt organiseren.
biercuisine logo
Biercuisine.nl 

Biercuisine is een Nederlandse blog die zich richt op het combineren van bier met eten. Op de blog vind je recepten die perfect passen bij verschillende soorten bier.

En dat was ‘m al weer, onze lijst van de top 100 blogs voor mannen! Stond jouw blog erbij? Deel de badge op je site om je lezers te laten weten dat je een van de top 100 bent!

Hebben we iemand gemist? Deel jouw favoriete mannenblog in de opmerkingen hieronder.

Rate this post

Plaats een reactie

Parenting Done Right