Schrijven voor ParentingDoneRight

Heb jij ook zo’n vriend die meteen een verveeld gezicht trekt elke keer dat je iets over je kind wilt vertellen? Laat hem maar, hier ben je aan het goede adres!

We willen graag jouw verhalen horen en jouw opvoed- of activiteiten tips horen. Dat is waarom ParentingDoneRight op zoek is naar bijdragen van vaders vanuit het hele land. Dat is waarom we hopen dat je voor ons wilt schrijven.

Verhalen kan je sturen naar redactie@parentingdoneright.nl. We checken dagelijks onze inbox, dus je zult snel iets van ons horen. Stuur ook altijd een korte biografie mee. Zoiets als: “Jan Smit is vader van twee, ZZP-er in de bouw en woont in Gouda. Hij geniet van karten met zijn tienerzoon en gaat graag naar de dierentuin met zijn 8-jarige dochter.”

Begrijp alsjeblieft dat we zelden – eigenlijk nooit – stukken publiceren die niet door een bewerkingsproces zijn gegaan. Verwacht dat je wat aantekeningen van een redacteur krijgt en vertouw erop dat we geen versie van je verhaal zullen publiceren die je nog niet hebt gezien.

We kunnen helaas niet garanderen dat alle verhalen worden gepubliceerd. We krijgen soms (zelden, maar het gebeurt) enge of angstaanjagende inzendingen. Jouw verhaal is waarschijnlijk echter geweldig. Dat zijn de meeste.

Foto/Video

Wil je een foto of video delen waarin je iets geweldigs doet of dat je kind iets geweldigs doet? Doen! Die bestanden kun je ook sturen naar redactie@parentingdoneright.nl.

Parenting Done Right