Over

Welkom bij Parenting done right. Mijn naam is Kevin en ik ben de gelukkige vader van een zoon Fons (2013) en dochter Robin (2016). Tussen alle drukte door maken mijn vrouw en ik samen met de kinderen veel lol.

Parenting done right is afgeleid van de meme’s waarop een vader duidelijk ‘the extra mile’ is gegaan voor zijn kind en zo zien we dat graag.

Parentingdoneright is er voor de jonge vader en biedt, soms met een vette knipoog, tegenwicht tegen alle sites en blogs die er voor jonge moeders zijn zoals zwangerschapspagina.nl , viva.nl en wijjongeouders.nl

Op parentingdoneright zal je tips vinden voor leuke en betaalbare uitjes voor vaders en kinderen, delen we opvoedkundige tips, tips hoe je als vader de harten van je kinderen (en vrouw) kan laten smelten en dat alles op een humorvolle manier.

Om de kosten voor het hosten en onderhoud van de site te dekken wordt er geadverteerd en maken we gebruik van affiliate-links. Heb je hier vragen over of wil je zelf adverteren, stuur dan een berichtje!

 

Een goede vader is maatschappelijk betrokken en heeft oog voor zijn omgeving. Parentingdoneright.nl besteed om die reden ook aandacht aan goede doelen.
Heb je zelf een goed doel, of wil je aandacht vragen voor een actie stuur dan een berichtje!

 

Parenting Done Right