Met deze 10 producten kom je als vader goed voor de dag – 2018

6 minuten leestijd

Ken je dat gevoel, dat je andere ouders ziet en hun coole spulletjes staat te bewonderen?
Nou ik niet. tenminste.. dat denk ik.
Ik doe altijd uitgebreid online onderzoek naar de voor- en nadelen van een product alvorens de beste -en meestal duurste- aan te schaffen.

Maar toch heel soms zie ik een andere ouder met een product waarvan je denkt.. dat moet ik hebben!
Als ouders zijn we allemaal rete druk en zijn we al blij als we de kid(s) veilig en wel in bed hebben, laat staan dat we op de hoogte zijn van de laatste trends in baby/kinderspullen.

Maar, zo druk als we zijn, heb ik toch een overzicht gemaakt. Met deze 10 producten kom je als vader goed voor de dag!

1 De beste babyfoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om terug te komen op dat veilig en wel in bed hebben.. je hebt pas echt rust als je weet dat ook tijdens de slaapjes je kleine het goed maakt.
Heeft hij/zij niet te warm, ligt het dekentje nog goed, is ie al wakker?
Volgens de autoriteit op dit vlak, bestekeuzebabyfoon.nl is de Luvion Supreme Connect de beste babyfoon van dit moment.

Met de Luvion Supreme Connect heb je niet alleen wereldwijd verbinding via een app op je iPhone, je kunt zelfs de camera op afstand bedienen. En natuurlijk ontbreken de slaapliedjes, kamerthermometer, terugspreekfunctie en nachtzicht niet op deze unit.

Deze is oa. verkrijgbaar bij Bol.com.

2 Een kekke Mobile

Tiny Love Klassieke Ontwikkelingsmobiel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zodra je je kleine in de box legt, staart ie naar het plafond. Is het niet tijd om weer eens te witten? Nee, zonder gein. Zorg dat je kleine iets leuks heeft om naar te kijken. De meest ‘educatieve’ is de Tiny Love Klassieke Ontwikkelingsmobiel. De kleur- en vorm combinaties stimuleren de ontwikkeling van de hersentjes en hand-oog co√∂rdinatie van je kleine. Ook zitten er nog 3 mooie klassieke nummers op voor als ie een dutje moet gaan doen. De beste Mobile van dit moment is onbetwist de Tiny Love Klassieke Ontwikkelingsmobiel

3 Goeie doek

 

 

 

 

 

 

Hoeveel hydrofiele luiers heb je in huis? Waarschijnlijk meer dan 10 in wit en blauw/roze. Maar de doek die je nog niet hebt is de swaddle van Aden Anais.
Deze doek is een stuk groter en dunner dan je normale hydrofiele luier, maar ook extra zacht. Met deze doek kan je die kleine inbakeren, gebruiken als schaduwdoek voor over de kinderwagen, gebruiken als handdoek of gewoon als omtrek over het aankleedkussen.

Nog niet overtuigd? Koop m nou maar, hier krijg je geen spijt van.

4 Veilige Autostoel

autostoeltjes indeling

 

 

 

 

In de categorie veiligheid staat een goede autostoel toch wel op nummer 1 op de must-have-lijst.

Kinderen raken vaker gewond in en rond het huis dan in de auto. Maar als er dan iets gebeurt, zijn de gevolgen vaak vele malen erger. Het is dus belangrijk dat je jouw kleintje zo veilig mogelijk vervoert in een autostoel. We hebben daar allerlei wettelijke regels voor. Voor de wet bestaan er drie verschillende soorten autostoeltjes: het baby-autostoeltje, het kinder-autostoeltje en de zittingverhoger. In de winkel worden er echter 5 groepen aangehouden, waarbij de keuze met name  afhangt van het gewicht van het kind. Lees hier bij bestekeuze-autostoel.nl meer over de indeling van autostoeltjes in de verschillende klassen.

Omdat de keuze van een autostoel afhangt van de lengte en het gewicht van je kind kunnen we niet 1 stoeltje kiezen, maar als het dan toch moet gaan wij voor de Cybex Juno 2-fix. In plaats van van een harnasje dat je kunt vastklikken, gebruik je het vangtafeltje. Dit is een soort kussentje dat op de schoot en tegen de buik van het kindje wordt bevestigd. De stoel is zeer licht en zeer veilig. Ook het vastklikken van de stoel in de auto is eenvoudig. kopen doe je bij Babydump (maar niet op zondag).

5 Hippe Kinderwagen

 

 

De kinderwagen heeft zich ontwikkeld tot een heus fashion statement. Red jij je in de urban-jungle met een Bugaboo of een Joolz? Of ga je toch voor een mutsy? De keuze voor een kinderwagen moet je niet licht opnemen. Als we er een moeten kiezen, is dat de Joolz Day3. oa. te koop bij Prenatal

Ziet er stoer uit, zowel voor een jongen als voor een meisje. Is na wat oefening makkelijk in te klappen en achter in de auto mee te nemen. Joolz is een Hollands merk en die denken gelukkig ook aan het feit dat wij Nederlandse mannen vaak erg lang zijn. De duwstang kan een stuk hoger dan bij de meeste andere kinderwagens.

6 Handig Slabbertje

Parenting done right

 

 

 

 

 

 

Koop een slabbertje met lange mouwen. moet ik nog meer zeggen? Bij voedingsaccessoires.nl hebben ze een mooi overzichtje gemaakt van welke er verkrijgbaar zijn.

7 Luxe Luiertas

Afbeeldingsresultaat voor cowboysbag man

Een noodzakelijk kwaad, die luiertas. Ga je even eten bij vrienden, moet de fles mee, warm water, schone luiers, verschonigsmatje, hydrofiel, knuffel en misschien ook wel de babyfoon. Prop het in zo’n blije vrouwelijke luiertas en weg is je mannelijkheid. Nee, kies dan voor een stoere en luxe luiertas van Cowboysbag. Handig! Met voldoende opbergvakjes en bijpassend verschonigsmatje.

8 Stankvrije Luieremmer

Diaperchamp medium - Luieremmer - Zilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij ons eerste kindje kocht mijn vrouw een mooie hippe luieremmer die qua kleur goed in het kinderkamertje pastte. Stinken dat het deed!

Al snel daarna kwamen we deze luieremmer tegen, die de zak met luiers luchtdicht afsluit. Nog wel steeds luierzakjes gebruiken!

Must-have voor in elke babykamer.

9 Hoog Wipstoeltje

Beaba wipstoel

 

 

 

De Beaba wipstoel is in hoogte verstelbaar, De Beaba wipstoel kan helemaal plat, De Beaba wipstoel is makkelijk mee te nemen, De Beaba wipstoel behoud zijn waarde, De Beaba wipstoel is makkelijk schoon te maken, De Beaba wipstoel is uit te breiden met leuke en zinvolle accessoires, De Beaba wipstoel wipt lekker, is veilig en zit lekker aldus Missthing.

10 Gezonde Blender

Avent babycook

 

 

 

 

Alhoewel we allemaal groot geworden zijn met potjes Olvarit, wil je nu natuurlijk het beste, verste en gezondste eten op tafel voor je kleine. Alleen jij bepaald wat er in gaat. Zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen.

Bij Philips Avent hebben ze een hele fijne stomer-en-blender-in-een gemaakt aldus voedingsaccessoires.nl. Hij luistert naar de naam SCF862/02 en het voordeel van deze stomer ten opzichte van andere babycooks is dat er apart een stoommandje bij geleverd wordt. Hiermee kun je na het stomen zelf bepalen hoeveel van het vrijgekomen stoomvocht je toe wilt voegen tijdens het blenden. Zo kun je mixen op maat voor een aangepaste textuur (soep of met stukjes). Bijkomend voordeel is dat deze niet te groot is waardoor hij makkelijk op het aanrecht past.

5/5 - (1 stemmen)
Samenvatting
Review Datum
Onderwerp
10 producten waarmee je als vader goed voor de dag komt
Rating
51star1star1star1star1star
Parenting Done Right