“Ik miste in het overzicht toch wel de ballenbak”

3 minuten leestijd

Geïnspireerd door de vader en dochter activiteiten top 10 stuurde Armando ons zijn leukste herinneringen aan uitjes met zijn dochter (2017) en zoon (2014). Een kort interview:

De Ballenbak!

dochter ballenbak

Armando verteld: “Ik miste in het overzicht toch wel de ballenbak. Mijn dochter Esmee is echt dol op al die gekleurde ballen. Of we nou naar Ikea, McDonalds of een vakantiepark gaan, zodra ze een ballenbak ziet verschijnt  er een grote glimlach op d’r gezicht. Voor mij toch wel het nummer 1 uitje met een dochter van net 1”.

Wat is het favoriete uitje van je zoon?

“We wonen in een waterrijke omgeving. Kleine slootjes, plassen en een  grote rivier zijn allemaal binnen 10 minuten te bereiken. We hebben daardoor ook enkele mooie historische molens in de buurt. Do (red. Dominic)  vind het geweldig als het waait en de wieken rond gaan.”

“Graag fietsen we naar een molen en soms kan je binnen een rondleiding krijgen. Ook heb je eens per jaar de nationale molendag. Een aanrader!”

De molen op de foto is de Roode leeuw in Gouda. Voor EUR 1,50 mag je naar binnen en voor een uitgebreide rondleiding van een uur betaal je EUR 40,- onafhankelijk met hoeveel personen je bent. Ideaal om op een zaterdag te doen, want dan is er ook nog markt in Gouda, super gezellig!

Dit zijn wel brave uitjes?

Hahaha.. ja, nu de kids iets ouder worden, kunnen we ook iets spannendere activiteiten ondernemen. Ik kijk er ook wel naar uit om eens met mijn zoon en dochter te gaan karten, maar voorlopig zijn ze nog geen 1 meter 35.

Waterrat

Mijn kinderen zijn echte waterratten!

Deze hete zomer hebben we er een bootje gekocht met een kleine erbij voor de kids. Heerlijk dobberen in het water. Op de foto ziet het er wel gevaarlijk uit, als je het zo ziet, maar ik lag net buiten beeld in het water en hield d’r goed in de gaten.

“Heerlijk om met de kinderen in het water te zijn. Of het nu het zwembad is, of een recreatieplas.”

 

Citroen

En als laatste kan ik deze foto ook nog wel delen.. Esmee eet hier d’r eerste citroent partje!

Wat hebben we gelachen! 🙂 Na de eerste zure trekjes leek ze het echt lekker te vinden en at ze het partje bijna helemaal op!

Armando is vader van 2, zoon Do en dochter Esmee en heeft zijn eigen logistiek bedrijf gespecialiseerd in zeevracht. In zijn vrij tijd gaat hij er graag op uit met zn kids.


Heb jij nog leuke tips voor activiteiten? We willen graag de verhalen horen over jouw opvoed- of speelstrategieën en er meer van weten.  Parenting Done Right is altijd op zoek naar bijdragen van vaders vanuit het hele land. stuur een berichtje naar redactie@parentingdoneright.nl of lees hier meer..

5/5 - (1 stemmen)
Parenting Done Right