Hoe maak je de beste scheet? De top 5!

4 minuten leestijd

Scheetgeluiden zijn grappig. Kinderen weten het. Volwassenen weten het. Wetenschappers weten het. Er is namelijk zelfs wetenschappelijk onderzoek naar gedaan! Een onderzoeker in Engeland ondervroeg bijna 70.000 mensen om na te gaan welke scheetgeluiden de beste lach opwekten. Wat blijkt, hoe langer een scheet, hoe grappiger we het vinden; een zeven seconden durende kanjer kreeg de meeste lachers op zijn hand.

Niet alleen de lengte, maar ook hoe vaker iemand achter elkaar een scheet laat, hoe meer er gelachen wordt.

Er is gewoon iets met die trillingen die veroorzaakt worden wanneer lucht de anus verlaat, en dan vaak op de meest ongelegen momenten, waardoor de gemiddelde persoon niets anders kan dan even giegelen.


Zoals te verwachten was, ontdekte de studie wat elke ouder al weet ⏤ kinderen genieten het meest van iedereen van een goede scheet. Wat betekent dat de eenvoudigste manier om een ​​kind te laten schateren van het lachen, is om een ​​blikje bonen te eten, gevolgd door een blikje Coca-Cola, even 15 minuten te wachten om vervolgens de kamer te laten ontploffen.

Of, als je geen 15 minuten wilt wachten.. gebruik je een van deze vijf fool-proof methoden om de meest realistische nep scheten te maken.

Je mond gebruiken

De meest eenvoudige manier om een ​​scheetgeluid te maken is met je mond. En natuurlijk kun je spelen met de positionering van je tong, maar het beste werkt toch gewoon door je tong uit te steken en te blazen.

scheetgeluiden maken

Of, als je je kinderen liever niet met speeksel bespugd, zijn er twee andere opties: 1. Buig je arm en stop je mond in je elleboog. tuit je lippen en blazen maar voor een goede fart.

optie 2. Breng je handen naar elkaar toe, met de onderkant van je duimen tegen elkaar.  Breng je handen naar je gezicht en duw ze nu stevig tegen je lippen aan en blaas! 

Alleen je handen gebruiken


Om een ​​goede puf te krijgen zonder te hoeven blazen, bevochtigt je beide handen lichtjes en breng ze samen (hand in hand) in een zelfbevestigende handdruk. Zorg ervoor dat de vingers strak om de andere hand zijn gewikkeld voordat je je handpalmen tegen elkaar drukt om de lucht er tussenuit te persen. Deze methode kost vaak wat meer oefening om de snelheid en positie precies goed te krijgen, maar als dat eenmaal lukt heb je de lachers zeker op je hand.

Een stuk papier gebruiken

Wikkel simpelweg een stuk papier om een ​​potlood, schuif het eraf en stop het in een rietje. Gebruik nu een schaar om twee inkepingen aan het ene uiteinde te maken, zodat er een kleine flapje papier over de opening valt. Blaas dan in een van beide uiteinden en je kunt je lol niet op! Je kunt de scheet ook dieper maken door het rietje verder in te korten. Bekijk hier de instructie video

Je oksel gebruiken

scheetgeluiden maken

Waarschijnlijk de meest klassieke en de grofste methode voor nepscheten. Alles wat je nodig hebt is een paar schone, droge handen en je oksel. Na het openen / loskoppelen van je shirt, schuif je een hand naar binnen en zet je het stevig in de tegenovergestelde oksel, terwijl je je duim aan de buitenkant laat. Zorg ervoor dat je hand de oksel goed afsluit voordat je je arm dichtklapt, net zoals wanneer je een kip zou nadoen. verplaats je hand beetje bij beetje en pas de snelheid van je arm aan totdat je de perfecte stinkbom te pakken hebt!

De slimme speaker van Google

En tot slot, als al het andere mislukt, vraag je je slimme speaker om een ​​scheet voor je te laten. Google is een beetje preuts en zal niet reageren op: “Hé Google, laat een scheet” In plaats daarvan moet je zeggen: “Hé Google, praat met scheetgeluiden”.

5/5 - (1 stemmen)

Plaats een reactie

Parenting Done Right