Disney Pixar’s Cars 3 – Wanneer komt de Film uit?

3 minuten leestijd

Cars 3 is aanstaande! Cars 3 is de achttiende feature film van Disney Pixar en het tweede vervolg op de succesvolle film Cars uit 2006 en staat gepland om op 12 juli 2017 in Nederland in premiere te gaan.

 

Disney Pixar’s Cars 3 – Trailer

De Trailer van Cars 3 slaat een andere weg in dan zijn 2 voorgangers. De beelden zijn een stuk spannender, donkerder en kunnen soms omschreven worden als ‘verdrietig’ en emotioneel. Aangezien Cars 1 al weer meer dan 10 jaar oud is, zullen de fans van het eerste uur deze stoere versie van Cars vast heel gaaf vinden.

In de trailer zien we Bliksem McQueen spinnen voordat hij hard crashed. Uit de beelden lijken we op te kunnen maken dat Bliksem zich na deze crash terug moet vechten om op het hoogste niveau weer te kunnen racen tegen de nieuwe generatie van racers: Jackson Storm

Bekijk de trailer hier op eigen risico:

 

Het verhaal van Cars 3 – spoiler alert!

Door de opkomst van een nieuwe generatie snelheidsduivels wordt Lightning McQueen (Owen Wilson) langzaamaan weggedreven uit de sport waar hij zo van houdt. Verslagen door nieuwkomer Jackson Storm (Armie Hammer), maar niet bereid om te stoppen met racen, zoekt McQueen de hulp van technicus Cruz Ramirez (Cristela Alonzo), een jonge vrouw die hem met moderne technologie laat kennismaken. Met haar nieuwe trucjes – en de inspirerende woorden van de overleden kampioen Doc Hudson – wil McQueen in de grootste wedstrijd van de Piston Cup bewijzen dat hij nog niet afgeschreven is.

Afgelopen week werd een flitsende teaserposter vrijgegeven en zijn een aantal namen onthuld van acteurs die hun stem lenen aan nieuwe personages in de originele (engelse) film.

Cars 3 poster

Nathan Fillion kruipt in de carrosserie van zakenman Sterling, een luxewagen die de trainer is van het Rust-eze Racing Center. Kerry Washington leent haar stem aan Natalie Certain, een slimme, rode sportwagen die alle races analyseert. Lea DeLaria vertolkt de rol van Miss Fritter, een stoere schoolbus die meedoet aan sloopwedstrijden.

Ook oude legendes en huidige NASCAR-racers kregen een bijrolletje in de film, onder wie Jeff Gordon, Richard Petty, Chase Elliott, Ryan Blaney, Daniel Suárez en Bubba Wallace. De namen van hun personages zijn vaak komische woorspelingen, zoals Chase Racelott en Danny Swervez.

Alle leeftijden?

Het is nog wel even de vraag of de film ook geschikt gaat zijn voor de aller jongste kijkertjes. Cars 1 was geschikt voor alle leeftijden, Cars 2 vanaf 6, Cars 3 vanaf 12?

CARS 3 Nederland

 

 

Disney Pixar’s Cars 3 gaat op 12 juli 2017 in Nederland in Premiere.

Update 19/5

Niemand minder dan Olav Mol krijgt een rol in de nieuwe Cars film. In de Nederlandse versie, uiteraard. Olav speelt een racecommentator uit 1954, precies wat bij hem past! Olav Mol kennen we natuurlijk van zijn weergaloze commentaar bij de Formule 1 races op Ziggo Sport.

Lewis Hamilton

Bij Disney worden kosten nog moeite gespaard, want in de engelse versie van Cars 3 krijgt ook Lewis Hamilton een rol. Hij speelt een persoonlijke assistent. in Cars 2 had Hamilton ook al een (heel) kleine rol, in Cars 3 zal hij een iets meer prominentere rol krijgen.

Cars favoriet?

Is Cars bij jullie thuis ook favoriet, of is dat een andere Disney klassieker?

 

 

Rate this post

Plaats een reactie

Parenting Done Right