De Vaderboks: Het perfecte cadeau voor aanstaande vaders

1 minuten leestijd


Het is een feit dat aanstaande vaders vaak vergeten worden tijdens de voorbereidingen voor de komst van een nieuw leven. Het lijkt erop dat alles draait om de aanstaande moeder en het kind, maar aanstaande vaders hebben ook wat te vieren! Daarom hebben de mannen achter “Vaderboks” een uniek cadeau ontworpen speciaal voor aanstaande vaders!

Vaderbox? Vaderboks!

De Vaderboks is dus een cadeaubox en bevat alles wat aanstaande vaders nodig hebben om zich klaar te maken voor de komst van hun nieuwe baby. In principe is het de bedoeling dat de inhoud een verrassing is, ook voor de gever, maar daar zijn we net iets te nieuwsgierig voor.

In de box vind de aanstaande vader een boek over hoe ze een geweldige vader kunnen worden, een onesie voor de baby, en een aantal andere leuke en nuttige items (en natuurlijk een paar biertjes :D). Dit alles is verpakt in een stijlvolle houten box met een lasergestempeld logo.

Kramcadeau man vaderbox

Kost dat?

De box is, inclusief verzending net geen 100 euro. Maar.. wetende dat letterlijk alle andere cadeaus voor de moeder of het kindje zullen zijn en de box overvol zit met premium producten die een hogere winkelwaarde vertegenwoordigen, is het een erg tof kado voor een aanstaande vader!

vaderboks unboxing

Kopen?

De officiƫle vaderboks is alleen verkrijgbaar via vaderboks.nl

5/5 - (2 stemmen)
Parenting Done Right