Tools – Dé top 10 Babyfoons voor 2017

7 minuten leestijd

In de serie “Tools” behandelen we de must-have producten voor iedere jonge vader.
Moeders zijn vaak verantwoordelijk voor leuke kleertjes, dekentjes en verzorgingsproducten, wij mannen beslissen over de zaken die er echt toe doen.

We gaan het hebben over de Babyfoon. In samenwerking met
www.bestekeuzebabyfoon.nl hebben we de top 10 voor je samengesteld met de beste babyfoons verkrijgbaar in 2017.

Top 10 babyfoon met camera

Afgelopen jaren heeft de babyfoon met camera aan populariteit gewonnen. De mogelijkheid om je baby ook te kunnen zien is voor veel kersverse ouders geruststellend. En met de Wi-fi babyfoons, kun je zelfs overal ter wereld de baby bewonderen. Echter zijn er zoveel babyfoons met camera te verkrijgen dat het kiezen van een goede babyfoon met camera steeds lastiger wordt. Wij hebben daarom een top 10 gemaakt van de beste babyfoons met camera. Hierin zijn ook de wi-fi babyfoons met camera in meegenomen. Dat maakt het kiezen hopelijk iets makkelijker.

Hieronder de top 10 babyfoons met camera:

 

1 . Luvion Essential babyfoon

babyfoon et cameraOp nummer 1 in de top 10 beste babyfoon met camera de Luvion Essential. De Luvion Essential is een babyfoon met camera in het premium Luvion assortiment en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De Luvion Essential babyfoon is genomineerd voor de Ouders van Nu award. Het kleuren beeldscherm is namelijk maar liefst 3,5” groot en de parelwitte babyfoon heeft zeer veel functies. Essentiele zaken als de kamertemperatuur, de batterij-indicator, nachtzicht en visuele geluidsindicatie zijn allemaal aanwezig op de Luvion Essential. Je kan zelfs inzomen op je kleintje zodat je alles van heel dichtbij kunt bewonderen. Op deze babyfoon van Luvion kan je extra camera’s aansluiten voor broertjes of zusjes.

2. Motorola MBP-36S babyfoon

babyfoon met camera 2015De Motorola MBP-36S babyfoon is de nieuwste DECT- babyfoon met camera. Voorloper van deze babyfoon, de MPB-36 (niet meer verkrijgbaar) is door de Consumentenbond als een-na ‘beste koop‘ babyfoon met camera getest. Met deze babyfoon kun je precies volgen hoe het in de babykamer eraan toe gaat. De babyfoon beschikt over een LCD- beeldscherm van 3,6 inch. En naast de zoomfunctie kun je op afstand de camera ook draaien. Wel zo handig als de kleine gaat draaien in zijn ledikantje. Extra’s als de terugspreekfunctie, 5 slaapliedjes, thermometer en instelbaar alarm zijn ook aanwezig. Een complete babyfoon dus. De Motorola MBP -36S wordt overigens heel goed beoordeeld.

3. Philips AVENT Smartphone babyfoon

babyfoons met camera 2015De Philips AVENT SCD860 is de nieuwste smartphone babyfoon. Getest en goed bevonden door de Consumentenbond met een 7,1 Met deze babyfoon ben je altijd verzekerd van een goede verbinding tussen ouder en kind. Waarom? De Philips Avent SCD860 beschikt over de SafeConnect Technologie. Hierdoor schakelt de babyfoon automatisch tussen wi-fi en 3G en 4G zonder verbinding met de smartphone en/of tablet te verliezen. Wel zo gerustellend. De babyfoon is uit te breiden tot wel 10 camera’s. En willen er meer mensen meekijken? Er kunnen 3 personen gelijktijdig meekijken, waar ook ter wereld. Extra’s als de thermometer en luchtvochtigheidsmeter en slaapliedjes maken deze babyfoon compleet.

 
 

4. Luvion Supreme Connect babyfoon (smartphone mogelijkheid)

babyfoons met camera 2015
Met de Luvion Supreme Connect babyfoon heb je wereldwijd bereik door de WiFi verbinding binnenshuis en 4G buitenshuis. De babyfoon heeft de ‘Super Mama Award Gold’ gewonnen. Met de gratis app is de baby ook op de smartphone en/of tablet te bewonderen. Handig voor als je veel reist of voor de oma’s en opa’s die graag meegenieten via de camera. Weet wel dat je op de smartphone alleen beeld ontvangt. Let op! Je hebt hiervoor apart de Luvion Supreme Connect WiFi Bridge nodig. Alle extra’s zitten op deze babyfoon zodat jullie niets te kort komen. Wel zo fijn in de al zo hectische tijd. Zie je door de bomen het bos niet meer? Lees dan hier ons uitgebreide verslag over de verschillende Luvion babyfoons met camera.

 
 

5. Alecto smartphone babyfoon IVM 200

Alecto IVM 200De Alecto IVM 200 smartphone babyfoon heeft wereldwijd bereik. Zo kun je jouw baby waar ook ter wereld bewonderen, terwijl de kleine heerlijk in zijn eigen bedje ligt. Maar ook gewoon bij oma en opa als jullie lekker uit eten zijn bijvoorbeeld. Alecto DVM 200 krijgt goede beoordelingen.

Op de Alecto IVM 200 zijn namelijk leuke en handige extra’s te vinden. Zo meet de babyfoon de temperatuur in de babykamer, beschikt het over een zacht (instelbaar naar kleur) nachtlampje en kun je slaapliedjes vanaf je smartphone en of tablet afspelen.

Maar het allerbelangrijkste is dat de camera ook geluid decteert en je dus direct via de smartphone kan kijken hoe de situatie in de babykamer is. En is de baby plotseling gedraaid en uit beeld verdwenen? De camera is met de app te besturen! En met de terugspreekfunctie kan je de baby geruststellen zodat hij of zij weer lekker verder kan slapen.

DECT babyfoonDe Alecto DVM-70 was door de Consumentenbond uitgeroepen in 2013 tot beste koop in de categorie DECT babyfoon met camera. Vandaar wij deze ook opnemen ook in onze top 10 babyfoon met camera. De aanwezige ECO-modus van de Alecto DVM-70 zorgt ervoor dat er geen onnodige energie verbruikt wordt. Zo slaat de babyfoon alleen aan wanneer de baby geluid maakt. Op het 2,8 inch kleurenscherm is de baby zowel in het donker als in het licht goed te zien. Andere fijne extra’s op deze babyfoon zijn de thermometer, het trilalarm en de slaapliedjes. Is er een stopcontact in de buurt, dan werkt de babyfoon moeiteloos op netspanning. Er worden namelijk twee adapters meegeleverd. Is er geen stopcontact in de buurt, dan zorgt de meegeleverde accu van het beeldscherm voor stroom. De camera voorzie je dan van energie met 4 AA-batterijen. Deze batterijen worden niet meegeleverd.

7. Motorola MBP-854 babyfoon (smartphone mogelijkheid)

Motorola babyfoonDe Motorola MPB-854 babyfoon met camera biedt net dat beetje extra. De camera op de babyfoon heeft een zoomfunctie zodat je jouw baby ongestoord van dichtbij kunt bewonderen op de HD-video (super scherp). Ook beschikt de babyfoon over de mogelijkheid om jouw smartphone als ouderunit te gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je met de baby uit logeren gaat en je alleen de camera mee neemt. Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, een thermometer, slaapliedjes en een buitenbereik indicator maken de Motorola MPB-854 babyfoon compleet! Uit te breiden met extra camera’s.

8. Topcom Videobabyfoon KS-4246

Topcom babyfoon cameraTopcom Videobabyfoon de beste keuze onder de Topcom babyfoons. Je hoort niet alleen de baby, je kunt ook de baby goed bekijken op het 3,5 inch kleuren beeldscherm. En dankzij de infrarood camera is de baby ook in het donker te bewonderen. De Topcom Videobabyfoon KS-4246 beschikt over fijne extra’s als een nachtlampje en slaapmelodietjes die vanaf de ouderunit te bedienen zijn. En ook wanneer je buiten het bereik van de babyunit dreigt te gaan, of wanneer de batterijen bijna leeg zijn geeft de Videobabyfoon je een waarschuwing. Wel zo geruststellend. Fijne babyfoon met hele goede beoordelingen.

9. Withings Home Wi-fi babyfoon

Withings HomeDe Withings Home babycamera is een camera die opvalt vanwege het fraaie uiterlijk. Naast het mooie design is de camera voor meerdere doeleinden te gebruiken. Zo kan de Withings Home gebruikt worden als beveiligingscamea maar ook heel goed als babyfoon. En voor dat laatste wordt hij heel veel gebruikt.

De Whitings Home babycamera houdt automatisch een dagboek bij zodat alle bijzondere gebeurtenissen vastgelegd worden. Weet je nog wanneer de baby voor het eerst draaide? Wel een vereiste is dus Wi-Fi. Er zitten ook nog een paar handige extra’s op als een thermometer, VOX (ECO) en een luchtthermometer. Ideale babyfoon die later ook nog als beveiligingscamera gebruikt kan worden.

10. Alecto babyfoon DVM 260+

Alecto dVM 260De Alecto DVM 260+ is de complete babyfoon met camera en extra’s functies waar je als ouders ook echt iets aan hebt. Het beeldscherm is 4,3 inch! De baby is dus luid en duidelijk in beeld. Ook in het donker. Om de baby gerust te stellen beschikt de Alecto DVM 260+ over slaapliedjes waarmee je baby rustig in slaap kan vallen. De thermometer laat preceis zien hoe warm het is in de babykamer en om de baby met jouw vertrouwde stem gerust te stellen is daar de terugspreekfunctie. Fijne extra: Beschikt ook over VOX-functie: De babyfoon springt alleen aan als er geluid waargenomen wordt. Een babyfoon van deze tijd met handige hulpmiddelen.

Mis je een babyfoon in deze lijst of heb je zelf ervaring met een van deze babyfoons met camera? Laat een berichtje achter!

 
Rate this post

Plaats een reactie

Parenting Done Right