4 minuten leestijd

Welke datum is Vaderdag 2023?

Wereldwijd worden vaders op vaderdag in het zonnetje gezet. In Nederland valt Vaderdag altijd op de derde zondag in juni. In België doen ze het net even anders en valt het op de tweede zondag in juni.

Zondag 18 juni 2023 is het Vaderdag in Nederland

Zondag 11 juni 2023 is het Vaderdag in België en kun jij dus lekker genieten van een ontbijtje op bed en een prachtig knutselwerkje van je kind.

Vaderdag is één van de leukste dagen van het jaar. Het is een dag waarop je als vader in het middelpunt staat en daardoor net even wat meer liefde krijgt van je kind en vrouw/vriendin.  Wij mannen hoeven geen dure cadeaus voor Vaderdag. Het gaat om de liefde. Maar mocht er iemand in huis toch een idee voor vaderdag nodig hebben, dan hebben wij hier de vaderdag ideeën top 5.

5 X de Leukste Knutsel Ideeën voor Vaderdag 2023

5 X de Leukste Cadeau Ideeën voor Vaderdag 2023

5 X Luxe cadeau ideeën voor Vaderdag 2023

Amazon Prime

Je hebt Select van Bol.com, waarbij je oa. ook voor kleine bestellingen geen verzendkosten betaald, maar ook het Amazon Prime programma is een heel leuk kado om te geven voor vaderdag.

De voordelen van Amazon Prime zijn: 

  • Versnelde verzending – binnen twee dagen
  • Toegang tot Prime video – dé Netflix concurrent
  • Prime Gaming – maandelijkse selectie gratis games, gratis ingame-content, Twitch channel abonnement en meer
  • Amazon Photos – 0nbeperkte opslag van foto’s die je eenvoudig kunt delen met anderen

Voor alleen de verzendkosten al is het interessant, maar Prime Video maakt het af. Prime Video is met volop actiefilms, rockconcerten, auto/racefilms een geweldig cadeau voor iedereen vader. Een Amazon Prime-lidmaatschap kost slechts EUR 35,88 per jaar (2,99 / maand).

Amazon vaderdag 2021
E-Reader vaderdag 2021

E-Reader

Een E-Reader maakt een heel fijn vaderdagcadeau. Nog even lezen in bed, zonder dat het nachtlampje aan hoeft te staan. Geen zware stapel boeken meer mee op vakantie. Na het lezen van zo’n 10 boeken heb je de aanschafprijs al weer terugverdient, omdat e-boeken nou eenmaal een stuk goedkoper zijn!

Een fijne E-Reader is bijvoorbeeld de Kobo Libra H20. Bijkomend voordeel is dat deze echt waterdicht is! Dus ook zorgeloos lezen in bad of in de tuin terwijl de kids met water spelen.

Messenset

Ook al zijn niet alle mannen goed in de keuken, een mooi mes zullen ze altijd waarderen. Misschien is het krijgen van een mooie messenset wel het duwtje in de rug om vaker en lekkerder te gaan koken ;).

Wij zijn fan van de Forged Olive knives. Wat een mooie messen.

Messenset Vaderdag 2021
Bierlift vaderdag 2021

Ondergronds Bierlift + Koeler

Wil je echt punten scoren? Een ondergrondse Bierlift lijkt zo uit een James Bond film te komen. Wat een gaaf ding!

Bekijk er hier 1 bij bol.com

EarPods Pro

Ideaal voor tijdens het sporten of gewoon voor je werk. Geweldige geluidskwaliteit, batterijduur en draagcomfort. Wij willen niet meer zonder.

Koop ze bij Bol.com

ps.

Je kunt nu ook iets leuks/liefs in de case laten graveren.

AirPods vaderdag 2021

Bonustip: Vader van het Jaar oorkonde

vader van het jaar oorkonde

Vader van het jaar oorkonde

Geef je vader het enige officiele certificaat voor zijn bijzondere verdienste als vader en opvoeder van vadervanhetjaar.nl! Papa krijgt een heel eigen pagina op vadervanhetjaar.nl  met oorkonde die ook nog eens superleuk is om te posten en delen op social media. 

Je kunt kiezen uit een aantal verschillende designs en de pagina eventueel personaliseren met een foto en verhaal waarom hij vader van het jaar is.

Bestel hier je vadervanhetjaar-oorkonde.

Wanneer is het vaderdag?

In Nederland valt Vaderdag altijd op de derde zondag in juni. In België doen ze het net even anders en valt het op de tweede zondag in juni. Dat betekent dat op Vaderdag vaak lekker weer is, de barbecue aan kan en dat de dag tot in de late zomerse uurtjes door kan gaan.

Om jullie een klein beetje te helpen heb ik de data voor de komende jaren vast in een schema gezet. Op deze manier hoef je Vaderdag nooit te vergeten en hoef je niemand te vragen wanneer Vaderdag is.

Weekdag Dag Maand Jaar
Zondag
19
juni
2022
Zondag
18
juni
2023
Zondag
16
juni
2024
Zondag
15
juni
2025
Zondag
21
juni
2026
Zondag
20
juni
2027
5/5 - (1 stemmen)
Samenvatting
Alles wat je moet weten over vaderdag
Titel
Alles wat je moet weten over vaderdag
Omschrijving
Alles wat je moet weten over vaderdag + ideeen top 5. Wereldwijd worden vaders op deze dag in het zonnetje gezet. In Nederland valt Vaderdag altijd op de derde zondag in juni. In België doen ze het net even anders..
Publisher Naam
Parenting Done Right
Parenting Done Right