fbpx
2 minuten leestijd

Talentboek is een website voor crowdfunding. Het is hét podium in Nederland waar sporttalenten zichzelf professioneel kunnen presenteren om zo in contact te komen met mogelijke donateurs. Op Talentboek kunnen de sporters aangeven wat ze nodig hebben om hun ambities waar te maken en hiervoor kunnen zij donaties ontvangen. Daarnaast kunnen de talenten op Talentboek gebruik maken van acties en kortingen.

Op Talentboek kunt u onze jonge en talentvolle sporters al met een kleine financiële bijdrage helpen! Hiervan komt 100% bij het talent terecht. Wie weet doneert u wel aan een olympiër van de toekomst.
Actie Talentboek Parentingdoneright

Uitgelicht: Rogier Dorsman

Mijn passie is zwemmen, zwemmen en nog eens zwemmen !!! En zeker omdat ik veel dingen niet meer kan doen door de achteruitgang van mijn zicht, is zwemmen geweldig om mijn energie op te laden of juist om mijn negatieve energie (bijv. uitslagen ziekenhuis) kwijt te kunnen.

Momenteel train ik met veel plezier in Zwijndrecht bij ZZ&PC De Devel en bij het Paralympisch team in Amersfoort. De krachttrainingen doe ik thuis en in Amersfoort.

Voor de zwemtrainingen zijn wij momenteel aan het kijken naar een specifiek communicatiesysteem, waardoor ik zelfstandiger kan gaan trainen. Nu moeten mijn ouders elke training in Zwijndrecht nog met mij mee. Met het communicatiesysteem zou ik een zender onder mijn badmuts kunnen doen en een ‘ontvanger’ zit dan achter mijn oor op mijn hoorbeen. D.m.v. een portofoon kan de trainer mij dan aanwijzigen geven waardoor ik bijv. zelfstandiger mijn keerpunten kan inzetten, en dus zelfstandiger kan zwemmen.

Daarnaast is zwemmen gewoon een dure sport vanwege o.a. reis- en verblijfskosten van wedstrijden en toernooien, de trainings- en begeleidingskosten, het communicatiesysteem en niet te vergeten de zwemkleding. De zwembroeken worden door het vele gebruik snel dun. Voor een optimaal sportresultaat moet je regelmatig een nieuwe zwembroek aanschaffen (ca. 250,= – 300,- euro per stuk).

Al met al zijn er dus aardig wat kosten om mijn sport goed en zelfstandig te kunnen beoefenen. Omdat mijn ouders geen geldboompje hebben, wat ik erg goed kan begrijpen, vraag ik hiervoor dus uw steun !!!

Klik hieronder op de blauwe link om een donatie te doen voor Rogier.

Rate this post
Categorieën: Actie

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Parenting Done Right